Portfolio

logo AGAhuis

Content voor de nieuwe website (die al snel online zal zijn) met intensief gebruik van SEO voor uitstekende vindbaarheid. Door de sfeervolle content kun je bijna de heerlijke geur van versgebakken appeltaart ruiken!

logo-hop

Notuleren en adviseren tijdens vergaderingen. Teksten voor diverse communicatiemiddelen, een ideale mix van online en offline communicatie.

YASALSA

Vrolijk klinkende content waarmee dansschool YASALSA uit Arnhem online adverteert om diverse workshops te promoten aan twee verschillende doelgroepen.

hvts logo

Onder meer een nieuwsbrief, informatieboekje (dat nog gedrukt zal worden) en website (die binnenkort online gaat). De teksten zijn voor een brede doelgroep prettig leesbaar.

filmhuus

Optimaal gebruik van spelling, taal en zinsopbouw voor een mooie brochure over de korte voorlichtingsfilm ‘PETER’ in opdracht van onder meer het Filmhuus.

logo-zorgdetail

Het bedenken, plannen en schrijven van online en offline communicatie voor Zorgdetail BV (bestaande uit Zorgdetail, Zorgdetail Trainingen, Sorgh.nl en Jabko Prins).

definancieringsadviseur

Praktisch advies voor het verbeteren van de vindbaarheid en optimalisering van content op de website van het nieuwe onderdeel van SmitsVandenBroek: de Financieringsadviseur.

logogn
Leuk-om-te-lezen advertorials voor ondernemers die zich presenteren in huis-aan-huiskrant het Gemeentenieuws.

logo-activevision2016

Aantrekkelijke, doelgerichte en goed vindbare online content voor opdrachtgevers van het creatieve en innoverende mediaproductiebedrijf Active Vision.

mediaz

Aanlokkelijke copy voor vakantiebrochures en aantrekkelijke online content voor opdrachtgevers van communicatiebureau MediaZ in Westervoort.

logo Jobstap

Prettig leesbare teksten, zoals gezamenlijke offertevoorstellen of productomschrijvingen ten behoeve van drukwerk en website van reïntegratiebedrijf Jobstap.

logo 1DayFly

Vlotte en aantrekkelijke productomschrijvingen voor de tijdelijke aanbiedingen van 1dayfly.com. Elke dag een feestje in de inbox!

logo sloopdecrisis

Creatieve input voor direct mailing campagnes SLOOPdeCRISIS met een originele insteek en een effectieve call-to-action.

logo Ten Pages

Leuke blogs en boekentips ten behoeve van de vernieuwde website van TenPages gebaseerd op interviews met boekliefhebbers.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s