Tekstschrijver in Duiven nodig?

Iedereen kan teksten schrijven. Jij ook. Maar misschien heb je daar niet genoeg tijd, creativiteit of inspiratie voor. Geen nood! Ik help je graag uit de brand.

Aantrekkelijke tekst

Een goede tekst spreekt mensen aan, heeft een duidelijke boodschap en zet mensen (indien gewenst) aan tot actie. Als freelance tekstschrijver ondersteun ik ondernemers uit Arnhem, Duiven en omgeving bij het redigeren, herschrijven of schrijven van aantrekkelijke teksten voor diverse media.

Méér dan foutloze tekst

Ik vis niet alleen taalfoutjes uit een concepttekst, maar zorg bovenal voor prettig leesbare tekst, goede (zins)opbouw en een rode draad die daadwerkelijk ergens toe leidt. Ik let op de kleinste details zonder het geheel uit het oog te verliezen. Mijn schrijfstijl is duidelijk, eenvoudig en vlot.

Waar kan ik mee helpen? Zeg het maar:

 • frisse content op uw website
 • een effectieve SEO-landingspagina
 • interessante blogs
 • een direct mailing campagne
 • aantrekkelijke nieuwsbrieven
 • verleidelijke brochures
 • leesbare jaarverslagen
 • zakelijke aanbestedingen
 • interne documenten
 • een vlot geschreven persbericht
 • … of wat dan ook!

Tijdens mijn hbo-opleiding marketing management en de daaropvolgende 15 jaar waarin ik werkte bij verschillende organisaties verschoof mijn focus van marketing naar communicatie. Pas een paar jaar geleden realiseerde ik me dat schrijven altijd al mijn sterke punt is geweest en dat anderen dat ook graag aan mij overlieten. Dus waarom zou ik niet als zelfstandige aan de slag gaan en werk maken van mijn passie?

Sindsdien ben ik zelfstandig tekstschrijver, ofwel copywriter. Het ondernemerschap biedt me de kans om mijn brood te verdienen met iets wat me veel voldoening geeft. Daarnaast geeft het me de vrijheid mijn tijd zelf in te delen. Zo haal ik elke deadline (ruimschoots) en ben ik er als mijn gezin me nodig heeft. Maar voor mij telt het zwaarst mee dat ik de touwtjes in eigen handen heb. Open, eerlijk en rechtstreeks contact met de opdrachtgever geeft mij de kans om elke klus succesvol en met een positief gevoel bij mij én de opdrachtgever af te ronden.

Voor diverse opdrachtgevers, met name uit de omgeving van Arnhem en Duiven, heb ik al veel moois mogen schrijven. Kijk in mijn Portfolio voor een voorbeeld van mijn werk.

Voordelig tarief

Je kunt me nu meteen mailen of bellen over een opdracht, zodat ik een offerte kan sturen. Mijn uurtarief is 50 euro ex BTW. Extra voordeel krijg je met de supervoordelige strippenkaart: dan ontvang je 10 uur schrijfwerk voor slechts 450 euro! Dat is lekker goedkoop en heel handig, want zo hoef je niet steeds offertes aan te vragen en heb je een vast aanspreekpunt voor redigeer- en schrijfklusjes.

Vrijblijvend kennismaken

Neem gewoon even contact met me op om vrijblijvend kennis te maken. Kom je uit Duiven, Arnhem of omgeving? Ik kom graag een keer langs voor een kop thee en een goed gesprek. Met een duidelijk beeld van het doel en de doelgroep schrijf ik de juiste tekst. Zodat jij je doel bereikt.

Ik ben pas tevreden als jij dat bent!

Samenwerking zorgt voor het beste resultaat. Daarom ben ik als freelance tekstschrijver flexibel inzetbaar en ga ik altijd voor optimaal resultaat en een tevreden klant. Wil je referenties zien? Check even dan mijn LinkedIn pagina.

Tekstschrijver nodig? freelance tekstschrijver

Bel dan nu meteen naar 06 313 766 58 of e-mail naar mc.hendriks@hotmail.com.

O ja: als je niet uit de omgeving van Arnhem komt, dan bel of Skype ik graag met je om te bespreken wat ik voor je betekenen kan.

Tot ziens!

Marije Hendriks

Advertenties